Verkkokurssit

Kustomoidut ja persoonalliset verkkokurssit

Monessa yrityksessä verkkokurssit eli eLearning-paketit ovat nykyään yhä tärkeämmässä roolissa niin koulutuksen kuin sisäisen ja ulkoisen viestinnänkin kannalta. Verkkokurssit mahdollistavat työntekijöiden koulutuksen ajasta ja paikasta riippumatta ja antavat vapauden edetä kurssilla omassa tahdissa.

Kustomoitu, interaktiivinen ja asiakkaan tarpeisiin sovitettu verkkokoulutus on tehokas ja edullinen tapa kouluttaa henkilöstöä. Hyvin suunniteltu ja visuaalinen kurssi auttaa koulutuksessa sekä tukee yrityksen strategiaa. Koulutus voi olla puhtaasti informatiivinen tai vastata suoraan johonkin selkeään koulutustarpeeseen. Se voi olla pidempi kurssi tai lyhyt microlearning-moduuli.

Verkkokurssipakettien suunnittelu ja toteutus

Olen toteuttanut ja ollut mukana monen verkkokoulutuspaketin tekemisessä. Autan mielelläni kurssin tekemisessä alusta loppuun ja vedän projektia, tarjoten näin valmiin kurssin avaimet käteen periaatteella. Halutessanne voin olla apuna myös vain paketoimassa materiaaleja, jolloin yksittäinenkin kurssi saadaan tehtyä kustannuksia säästäen.

Kurssi voidaan toteuttaa olemassa olevia materiaaleja hyödyntäen (powerpoint, tekstitiedostot, videot, webinaaritallenteet) tai voin auttaa sisällöntuotossa, jolloin voimme räätälöidä kurssin juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi. Visuaalisesti kurssi tehdään sopimaan juuri teidän imagoonne ja tulevaisuudessa uusien kurssien tekeminen on nopeaa samaa pohjaa käyttäen.

Valmis kurssi toimitetaan haluamassanne formaatissa, esimerkiksi HTML-tiedostona tai SCORM-pakettina, joka sopii LMS-järjestelmäänne.