Markkinointi ja viestintä

Artikkeleiden kirjoitus, videoiden editointi, julkaisut kanavaan kuin kanavaan, nettisivut

Tarvitsetteko apua sisällöntuotantoon tai materiaalin käsittelyyn? Autan mielelläni esimerkiksi artikkeleiden ja lehdistötiedotteiden kirjoittamisessa, videoiden editoinnissa, taitoissa sekä yleisesti sisällöntuotannossa. Minulta onnistuvat myös markkinointisuunnitelmien teko ja laajempien projektien hallinta. Alla esiteltynä nämä osa-alueet tarkemmin. Olen laittanut muutamia referenssejä mukaan, tarvittaessa voit ottaa yhteyttä ja voin tarjota laajemman referenssiluettelon.

Sisällöntuotanto ja kirjoittaminen

Olen tottunut kirjoittamaan sisäiseen viestintään tarkoitettuja intrajuttuja sekä automaatio- ja teollisuusalojen lehdistötiedotteita sekä artikkeleita. Näiden lisäksi tuotan tekstiä nettisivuille, blogeihin, uutiskirjeisiin, sosiaaliseen mediaan ja muihin markkinointimateriaaleihin. Kirjoittaminen onnistuu sekä suomeksi että englanniksi.

Esimerkkejä lehdistötiedotteista:

Videoiden editointi

Editoin videoita ja lisään esimerkiksi tekstityksiä. Editointi onnistuu olemassa olevista materiaaleista tai vaihtoehtoisesti voin olla apuna myös suunnittelemassa ja käsikirjoittamassa videota.

Esimerkkejä videoista, jotka olen kuvannut ja editoinut.

Taitot ja kuvat

Teen tarvittaessa myös pieniä taittoja (mainokset, data sheetit, some-kuvat) ja editoin raaka-kuvia.

Muu sisällöntuotanto ja projektinhallinta

Autan tarvittaessa myös muussa sisällöntuotannossa. Teen some-suunnitelmia, postauksia sosiaaliseen mediaan, uutiskirjeitä ja autan myynti- tai markkinointimateriaaleja, kuten powerpoint-esityksiä tai esitteitä. Teen myös pidempiä projekteja ja voin olla apuna aina markkinoinnin suunnittelusta raportointiin asti.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää teidän tarpeistanne!